Produsele de îngrijire a părului K18 – un tratament în vogă

0
(0)

Popular pe TikTok și pe alte rețele sociale, brandul de îngrijire a părului K18, cu miliarde de vizualizări, merita analizat indeaproape. A fost comparat cu Olaplex, este iubit de oameni, chiar dacă este mai scump decât concurența.

Deci, ce separă K18 de produsele tradiționale? Este o mască sau un balsam? Ce tipuri de păr îl pot folosi și cum îl folosiți? Iată ce trebuie să știi despre K18 înainte de a-l adauga în coș.

Gândește-te la părul tău ca la o scară care este alcătuită din legături. Legăturile disulfurice sunt treptele orizontale ale scării. Există și lanțuri polipeptidice care sunt părțile laterale ale scării, conectând treptele pe verticală. Atunci când părul nostru suferă orice tip de deteriorare, acele legături disulfurice orizontale pot fi rupte – de aceea formatorii de legături au devenit mai populari înainte, în timpul și după tratamentele chimice. Majoritatea formatorilor de legături fac ca structura exterioară a părului – cuticula părului – să arate netedă, lucioasă și mai puțin deteriorată. În ceea ce privește lanțurile polipeptidice verticale, totuși, acestea nu pot fi petice sau „lipite” împreună – locul în care intervine K18.

K18 lucrează la un nivel mai profund pentru a schimba molecular și a repara lanțurile polipeptidice care au fost rupte, precum și pentru a reconecta legăturile disulfurice. K18 reproduce întreaga structură a acestor lanțuri polipeptidice – când se rup, intră și le reconecteaza ca și cum nu ar fi fost deteriorate, readucand lanțurile la starea în care erau înainte de a fi deteriorate chimic.

Acesta este motivul pentru care marca se referă la sine ca „îngrijire biomimetică a părului” – biomimetic înseamnă „mimând procesele biochimice” – deoarece lucrează pentru a restabili structura originală a părului.

Modul corect de utilizare

O reproșare comună a profesioniștilor și a consumatorilor este că tratamentele de îngrijire a părului tind să ia mult timp. După samponare, aplicați tratamentul și așteptați 10 până la 20 de minute pentru ca acesta să aibă efect înainte de a clăti produsul. Sau, dacă este ceva ce folosești după duș, întregul tău cap trebuie să fie saturat cu produs pentru ca acesta să aibă efect. Adăugați un timp suplimentar dacă mai întâi trebuie să descâlciți părul.

Masca de păr K18 este similară cu un balsam fără limpezire în modul în care este utilizată. Îți șamponezi părul, renunți la balsamul tradițional, apoi pompezi putin in mana (sau mai mult, în funcție de lungimea și densitatea părului) de K18 pe părul uscat cu prosopul, înainte de coafare. Singura instrucțiune crucială este să distribuiți uniform produsul și să îl lăsați să acționeze patru minute pe păr înainte de coafare.

Cine ar trebui să folosească K18?

K18 pretinde că este pentru fiecare tip de păr care a fost deteriorat din cauza tratamentelor chimice, inclusiv părul creț și ondulat. Cu toate acestea, există câteva lucruri de reținut despre formulă – pentru părul creț sau ondulat, se sugerează să folosiți un balsam suplimentar după K18 pentru a vă asigura că părul este hidratat corespunzător.

Când luați în considerare toate lucrurile amintite, nu pare că K18 este cu adevărat un concurent pentru Olaplex – este mai degrabă ceva care oferă un alt nivel de restaurare a părului. K18 pur și simplu face mai mult – mai bine, mai rapid, mai ușor.

 

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.