oua de Paste vopsite

Oua de Paste vopsite si decorate cu pricepere

Astazi, in Joia Mare, fiecare gospodina va vopsi ouale de Paste, pe fuga sau cu multa rabdare, cu vopsea din comert sau cu foi de ceapa si frunze, iar cei mici se vor echipa cu acuarele si pensule si-si vor exersa talentul pe coaja lor subtire, asa cum toti am facut in copilarie. Si pentru ca trebuie sa profitam de fiecare lucru marunt care ne aduce zambetul pe buze, astazi m-am gandit sa va arat cateva imagini cu oua de Paste vopsite in culori calde, vesele…. de primavara!

Oua de Paste vopsite… de poveste

Si chiar daca sunt adepta oualor rosii de Paste, pentru semnificatia lor, imi place sa vad astfel de dovezi de rabdare, de talent si de creativitate, indiferent de… suport. Asadar, pentru cei care vor sa respecte traditia, o bucurie pentru vaz, iar pentru ceilalti… o sursa de inspiratie!

Cateva oua de Paste vopsite in culori pastelate

oua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de paste vopsiteoua de Paste vopsite oua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de paste vopsiteoua de Paste vopsiteoua de paste vopsiteoua de Paste vopsite

CosulBio.ro - Magazin ONline Produse Bio

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.