Jucării pentru cupluri

0
(0)

Condimentează-ți viața de cuplu și ieși din rutină. Îndrăznește să folosești jucăriile sexuale. Aceste accesorii discrete se pot strecura cu ușurință în noptiera din dormitor pentru a le scoate ori de câte ori simți nevoia unei plăceri intense. Unul lângă altul sau chiar la distanță, partenerii își pot condimenta relațiile intime într-o mulțime de feluri.

Jucării intime pentru cupluri

Jucăriile intime acoperă numeroase plăceri și numeroase practici și se pot achiziționa și de la un sex shop online. Lasă frâu liber imaginației și pune-ți în practică toate fanteziile cu ajutorul lor.

Jucăriile sexuale nu sunt rezervate persoanelor singure

Contrar ideilor preconcepute, conform cărora doar persoanele singure folosesc jucării sexuale, aceste jucării nu sunt o alternativă în lipsa unui partener intim, ceea ce înseamnă că sporesc timpul plăcerii în pat pentru un cuplu dar și pentru celibatari. Însă nu pot fi considerate doar apanajul persoanelor singure.

Unele femei au cu adevărat nevoie de jucăriile sexuale

Femeile au nevoie în general de o stimulare clitoridiană sau mentală adecvată pentru a ajunge mai repede la orgasm. Poate fi vorba de o activitate complexă pentru bărbați și există femei care simulează orgasmul dacă nu sunt stimulate în mod corect. Jucăriile sexuale precum vibratoare pot completa un raport intim. Îți recomandăm să le încerci și tu împreună cu partenerul/partenera de viață.

Te ajută să “vorbești” despre sex într-un alt mod cu partenerul

Discutând de jucăriile erotice de care ați avea nevoie în pat putețidiscuta cu mai mare ușurință despre nevoile voastre în materie de plăcere, de dorințe sexuale. Acest tip de conversație este extrem de important pentru a-ți înțelege mai bine partenerul. Jucăriile sexuale te vor ajuta și în materie de performanță în pat.

Te ajută să elimini monotonia sexuală

Faptul de a veni cu un nou “membru” în patul conjugal te poate ajuta să elimini monotonia în pat. Vibratoare, didlouri, lenjerie sexy, lubrifianți, stimulente…toate acestea sunt ideale pentru a spori plăcerea.

Cum îți alegi prima jucărie sexuală?

Intenționezi să îți cumperi prima jucărie sexuală? Între culori, forme, tehnologii diverse și variate, poate fi destul de dificil să o alegi pe cea potrivită. Iată câteva sfaturi.

Primul lucru de care trebuie să ții cont este următorul: nevoile tale:

  • Ai nevoie de o jucărie sexuală pentru a o folosi singură sau împreună cu partenerul de viață?
  • Ai nevoie de stimulare vaginală, anală sau clitoridiană?
  • Ce buget vrei să investești într-o jucărie sexuală?

Dacă vrei să amplifici plăcerea atunci poți opta pentru stimularea clitorisului. Dacă vrei să îți explorezi corpul și să descoperi senzații noi, orientează-te spre jucării sexuale vaginale care îți vor permite să sensibilizezi zonele erogene interne. Dacă vrei să condimentezi serile în doi atunci ai nevoie de jucării sexuale care permit stimularea partenerilor în același timp.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.