Cum stii cand o piesa de schimb este originala?

0
(0)

Exista intotdeauna nevoia de a va intretine masina fie din cauza unor evenimente neprevazute, fie din cauza utilizarii constante a acesteia. De aceea, atunci cand faci reparatii la masina ta trebuie sa tii cont de cum sa stii cand o piesa de schimb este originala si de ce este important sa investesti in ceea ce are nevoie masina ta.

Daca sunteti gata sa stiti cand o piesa este originala, sunteti in locul potrivit. Aici va explicam acest lucru.

Piesele de schimb originale au avantajul de a avea sustinerea producatorului auto. De aceea, piesele de schimb au cateva masuri de siguranta care te vor ajuta sa stii cand o piesa de schimb este originala. Identificati-le luand in considerare: DA6V5215Y.

 Ambalajul piesei

Primul lucru pe care ar trebui sa-l verificati este ambalajul in care vine piesa de care aveti nevoie. Cheia este sa verifici cutia piesei de schimb a masinii: are imprimeul potrivit, iar materialele interioare si exterioare sunt de inalta calitate.

Este foarte frecvent ca atunci cand nu stiti cand o piesa de schimb este originala sa sariti peste una dintre principalele alerte, cum ar fi ambalarea, dar cu aceasta recenzie ati facut deja primul pas.

Urmatorul lucru va fi identificarea numarului piesei de schimb imprimate pe cutie. Toate piesele de schimb originale il au, cu putine exceptii. Pentru a sti cum sa stiti cand o piesa de schimb este originala, nu trebuie sa pierdeti codul de identificare tiparit, daca are o eticheta poate fi o piesa de schimb falsa.

  • Manual pentru o piesa de schimb

Fiecare produs vine cu instructiuni foarte clare. De aceea, verificati intotdeauna acest aspect. Pe langa faptul ca va ofera un ghid bun despre cum sa utilizati piesa de schimb exista detalii importante de stiut cand o piesa de schimb este originala. Acestea trebuie sa fie complete.

In plus, daca manualul piesei de schimb este incorect, prost imprimat sau incomplet, este o alarma excelenta sa stiti ca acea piesa nu este originala.

  • O piesa de schimb cu calitate

O piesa autentica trebuie sa se potriveasca perfect cu partea pe care urmeaza sa o inlocuiti. O tehnica buna este sa comparati piesa de schimb si sa o verificati cu atentie. Materialul piesei de schimb, greutatea, forma. Fiecare piesa trebuie sa fie exact aceeasi pentru a sti cand o piesa de schimb este originala.

Toate aceste detalii care ar putea fi trecute cu ochiul liber, sunt partea cruciala pentru a sti cand o piesa de schimb este originala si care va prelungi durata de viata a masinii tale. Acum, ce altceva ar trebui sa luati in considerare pentru a sti cand o piesa de schimb este originala? Foarte usor.

  • Pretul

Stim ca este important ca fiecare cumparator sa obtina cel mai bun produs la cel mai bun pret. Chiar daca sunteti in cautarea unui pret accesibil in piesele de schimb originale, trebuie sa tineti cont daca exista o multime de diferente fata de celelalte preturi de pe piata. Daca diferenta de suma este mare, piesa de schimb este mai probabil sa fie falsa.

Cum stii cand o piesa este originala daca un mecanic sau un magazin a facut reparatia?

Increderea atunci cand achizitionati un produs si un serviciu va fi intotdeauna importanta. Deci, atunci cand va decideti sa cumparati o piesa de schimb pentru masina dumneavoastra sau aveti nevoie de cineva care sa faca schimbarea pentru dvs., obtineti sfaturi si cautati o companie de incredere.

Acum, pentru a corobora si a sti cand o piesa de schimb este originala daca altcineva a facut reparatia, o puteti identifica in doua moduri foarte usoare.

  1. Etichetele pieselor de schimb

Desi este adevarat ca de multe ori piesele de schimb nu sunt fabricate de producatorul insusi, acest lucru pune controale de inalta calitate, companiilor externe care le fac, pentru a asigura si garanta piesa de schimb a masinii. De aceea, veti gasi etichete unde este scris numele, marca sau referinta producatorului.

Aceste etichete sunt foarte usor de gasit in principal pe piesele de schimb exterioare care au fost inlocuite.

  1. Factura pentru achizitionarea unei piese de schimb auto

Aceasta metoda este foarte simpla, contribuie la transparenta si increderea dintre client si furnizorul de servicii. Cere factura achizitiei mecanicului sau atelierului care a facut schimbarea.

In mod normal, pentru a sti cand o piesa de schimb este originala, atelierul sau mecanicul va fi cerut companiei specializate factura pentru piesa de schimb de care masina ta avea nevoie.

Dupa cum puteti vedea, nu este atat de dificil sa identificati cand o piesa de schimb este originala si de multe ori acest tip de piese este recomandat pentru durabilitatea si garantia sa.

Exista multe motive pentru a cumpara piese de schimb originale printre care cea mai importanta fiind: durabilitatea piesei in timp.

 

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.