Păstrează componentele utile ale fructelor cu presa din lemn pentru zdrobire struguri 

0
(0)

Majoritatea oamenilor care locuiesc la țară au una sau mai multe podgorii lângă casă, ceea ce le permite să culeagă strugurii și să-i zdrobească pentru a face vin din producția proprie. În acest fel se vor putea bucura de întregul proces de obținere și păstrare a vinului, dar și de degustare după ce procesul de fermentație s-a încheiat.

După culesul strugurilor, însă, primul pas către obținerea vinului de calitate este zdrobirea strugurilor. În trecut, oamenii dansau desculți pe struguri pentru a-i zdrobi. În zilele noastre, însă, procesul a devenit mai civilizat, deoarece se poate utiliza presa din lemn pentru zdrobire struguri.

Cel mai bun zdrobitor de struguri te poate ajuta să obții vin de calitate acasă. Asta înseamnă că le vei putea oferi prietenilor tăi o sticlă de vin de casă data viitoare când îi vei vizita. În plus, dacă vinul se dovedește a fi bun, îl poți vinde, mai ales dacă știi că viața ta nu este compromisă de soluțiile chimice.

Un zdrobitor de struguri te poate ajuta să procesezi strugurii în teasc pentru a începe procesul de fermentație și să obții sucul de struguri sub formă de must. În acest fel vei economisi bugetul, deoarece nu va mai trebui să cumperi o sticlă de vin de fiecare dată când vrei să faci un cadou sau dacă vrei să ai un pahar de vin la masă.

Presa din lemn pentru zdrobire struguri – Caracteristici

Zdrobitorul manual de struguri este cea mai ieftină opțiune de pe piață. De obicei rezervorul său este mai mic decât rezervorul unui model electric, deoarece este destinat unei gospodării care nu are o cantitate foarte mare de struguri pentru prelucrare.

Modul de acțiune se realizează prin rotirea unei pârghii, care activează rotația rolelor, care vor zdrobi strugurii. Motivul pentru care cantitatea de struguri nu ar trebui să fie mare este că rotirea pârghiei, care poate fi o muncă obositoare, chiar dificilă atunci când adaugi cantități mari de struguri în teasc.

Diametrul dispozitivului este de 320 mm, înălțimea de 450 mm și are o capacitate de 32 kg, ceea ce este suficient pentru mediul casnic.

Presa din lemn pentru zdrobire struguri – Avantaje

Presa de struguri este ideală pentru micii proprietari de fermă sau pentru utilizarea proprie în mediul casnic. Aceste aparate sunt folosite pentru extragerea mustului, vinului sau sucurilor de fructe din struguri și alte fructe. Presa de struguri este un instrument necesar în arsenalul oricărui vinificator.

Modelul de 32 kg este potrivit atât pentru vinificatorii de acasă, cât și pentru fermele mici. Echipamentul ergonomic și durabil este potrivit nu numai pentru stoarcerea strugurilor, ci și pentru producerea gemurilor și marmeladelor din pere, mere sau alte fructe.

Presa este convenabilă și ușor de utilizat independent: rotește mânerul cu o mână și ține rama de presă cu cealaltă pentru a preveni mișcările inutile. Este ușor să lucrezi cu acest echipament indiferent dacă ești dreptaci sau stângaci.

Pentru a reduce riscul de rănire, producătorii au lustruit cu atenție piesele mici și au netezit marginile metalice, iar coșul de lemn de esență tare este vopsit electrostatic pentru a preveni uscarea.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.