Ghid pentru alegeri inspirate in achizitionarea unei locuinte

0
(0)

Achizitionarea unei locuinte este o etapa vitala in viata fiecarei persoane. Indiferent de varsta la care se realizeaza aceasta achizitie, este foarte important de stiut faptul ca elementele de calitate trebuie sa constituie un reper in filtrarea ofertelor. Piata imobiliara este intr-o continua dezvoltare datorita cresterii numarului de clienti care doresc sa isi achizitioneze apartamente. Oricine doreste sa cumpere apartamente de vanzare 3 camere este invitat sa vizualizeze in prima instanta ofertele si ulterior, sa viziteze alaturi de agentul imobiliar locatiile convenite.

Ce face diferenta…

In alegerea unui apartament intr-o zona buna a unui oras trebuie neaparat sa respectam toate etapele inaintea cumpararii, pentru ca rezultatul sa fie unul de succes iar investitia sa merite. Daca bugetul ne permite achizitionarea unui imobil, putem gasi la un click distanta, modele de apartamente de vanzare care sa ne permita mutarea  in Bucuresti. Acolo ne orientam spre ceea ce ne dorim iar apoi, alegem un agent imobiliar care ne poate indruma spre un apartament din zona dorita. Putem vizita, documenta si informa cu primire la cost, locatie, vechimea imobilului, utilitatile de care dispune si facilitatile din jurul acestuia. Daca informatiile adunate corespund cerintelor noastre, trecem la urmatorul pas si anume, calitatea materialelor folosite, rezistenta cladirii, finisajele si posibiltatea compartimentari ulterioare a apartamentului de catre client.

Dupa ce am parcurs aceste etape, prezentam oferta de pret si negociem pretul. In final are loc tranzactia de vanzare respectiv, cumparare a imobilului. Aceasta implica o documentatie specifica realizata in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

De ce sa alegem un agent imobiliar?

Este de preferat alegerea unui agent imobiliar deoarece acesta ne poate da informatii si sfaturi din acest domeniu, iar impreuna se poate ajunge la varianta cea mai buna in luarea deciziei finale. Astfel, putem impiedica suspiciunile survenite in urma semnarii contractului de cumparare.

Deci, un apartament nu trebuie sa ne incante numai vizual ci trebuie sa indeplineasca toate conditiile si standardele impuse de normele privind siguranta imobilelor. Depinde numai de client daca a parcurs riguros toti pasii stabiliti de agent, ca in final achizitionarea apartamentului sa fie un real succes sau in caz contrar, un adevarat esec. Alegerea unui agent se face contactand o firma mare cu renume, vechi in breasla si care contra cost ne indruma sa luam cele mai bune decizii privind imobilul.

Putem gasi pe piata numeroase exemple de imobile care de ani de zile raman nevandute de catre agentii care sunt arondati in zona. aceste locuinte fie au probleme semnificative in ceea ce priveste normele de securitate, fie nu au fost suficient de bine mediatizate pentru a putea face obiectul unei tranzactii de succes catre client. in functie de preferintele clientilor dar si a modului in care acestia se raporteaza la viata, agentiile imobiliare trebuie sa-si adapteze in permanenta strategiile de marketing pentru a putea inregistra noi si noi vanzari in domeniu. Mediatizarea are rolul de a oferi oamenilor un punct de plecare in ceea ce priveste oferta de pe piata si mai ales, bune intr-o lumina favorabila serviciile unei firme.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.