Usile rulou pentru depozite si unitati operationale

0
(0)

Daca unitatea ta operationala sau depozitul afacerii tale necesita o usa industriala de tip rulou, care sa fie in acelasi timp sigura, usor de utilizat dar si de intretinut, atunci trebuie sa gasesti o companie cu experienta si care comercializeaza cele mai bune solutii pentru usi tip rulou, care sa iti poata oferi usile de care ai nevoie, perfect adaptate afacerii tale.
Vorbim despre companii cu un numar mare de ani de experienta in proiectarea, producerea si instalarea unei game largi de usi pentru unitati operationale si pentru depozite pentru sectorul industrial.
In cadrul acestui sector – unde utilizarea intensiva, protectia impotriva factorilor din mediu si nevoia de control pe spatii mai mari de acces este adesea o norma, mai degraba decat o exceptie – este important sa ai cea mai buna usa pentru necesitatile tale specifice.
In plus, unitatile industriale, depozitele si fabricile pot avea adesea de infruntat vanturi foarte puternice si conditii meteo extreme, astfel incat o usa industriala tip rulou, suficient de solida incat sa faca faca acestor conditii, devine o conditie obligatorie pentru buna functionare a unei locatii industriale.
Astazi, usile operate manual sunt destul de rare, astfel incat in cele ce urmeaza ne vom concentra pe tipul cel mai popular de usi, anume usile industriale tip rulou operate electric. Acestea sunt, in general, impartite in doua categorii:

Usi rulou pentru utilizare redusa, sau pentru utilizare intensa

Frecventa utilizarii unei usi rulou dicteaza specificatiile de putere ale motorului electric pe care il vei alege pentru usile tale. In functie de tipul de utilizare – redusa sau intensa – va trebui sa alegi un sistem de actionare cu motor electric cu o singura faza, sau cu trei faze.
Un motor cu o singura faza ar trebui utilizat numai daca usa este folosita doar de cateva ori pe zi. Cand usa este inchisa si deschisa de mai multe ori pe zi, zilnic, mai ales daca usa este foarte inalta (asta insemnand ca motorul opereaza pentru perioade mai lungi in timpul inchiderii si deschiderii) va fi nevoie sa alegi un sistem de actionare cu motor electric in trei faze.

Usi cu strat unic sau dublu de izolare

Daca ai determinat tipul de utilizare in functie de explicatiile de mai sus, urmatorul criteriu de selectie de care va trebui sa tii cont este daca o usa trebuie sa fie o bariera bine izolata, in doua straturi, sau mai degraba o perdea cu un singur strat din otel, fara proprietati de izolare.
Usile industriale tip rulou cu doua straturi vor oferi si o constructie mai robusta si mai puternica, astfel ca vor avea un grad de protectie mai mare impotriva vantului, atunci cand sunt instalate adecvat.
Latimea si inaltimea unei usi vor defini adesea modelul si tipul de lamele care vor fi utilizate, pentru ca fiecare are propriile sale limitari.

Viteza usilor rapide

Tehnologiile si materialele disponibile astazi in producerea de usi industriale tip rulou pentru unitati industriale si operationale si pentru depozite iti poate oferi usi cu viteze mai mari sau mai mici de inchidere/deschidere (fara sa fie nevoie sa iti instalezi usi cu actiune rapida).
Usile industriale tip rulou sunt potrivite pentru multe spatii industriale precum depozite, fabrici, unitati operationale si hangare comerciale.
Proiectate si construite in functie de cerintele anume ale fiecarui client, usile rulou pentru unitati operationale si pentru depozite sunt usi foarte versatile, ce ofera un control al excelent al accesului in locatia in care isi desfasoara activitatea compania sau firma ta, mentinand in acelasi timp integritatea mediului din locatie.
Cei care au deja instalate usi industriale tip rulou, ar trebui sa caute o companie care poate oferi nu numai usi rulou noi, ci si upgrade-uri pentru usile rulou deja existente. Da, chiar si pentru usile rulou instalate de alti producatori, pentru ca astazi exista pe piata chiar si aceasta optiune!

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.