Strophanthus – planta panaceu pentru afectiuni cardiace

5
(1)

Se cunosc 39 de specii de Strophanthus, o planta care se bucura de o mare popularitate in randul tratamentelor alternative.

Medicina holistica a inceput sa capete noi dimensiuni in aceasta era marcata de viteza si revolutii tehnologice. Chiar daca in lipsa medicinei moderne ea a fost prezenta inca de la inceputuri, a existat o buna perioada de vreme in care a fost cumva ignorata, pierduta din vedere.

Din fericire, timpurile s-au schimbat si oamenii au devenit mult mai preocupati de practicile alternative din natura din jurul nostru mai degraba decat de solutiile consumeriste propuse de aparate economice uriase.

Astfel, ajungem sa cunoastem si sa intelegem cu totul altfel universul holistic ce sta la baza relatiei noastre cu mediul inconjurator si cu energiile pe care le eliberam la unison.

Ce este Strophanthus?

Pentru a descoperi si mai mult beneficiile alternativelor naturale, vom aduce in prim plan in acest material o planta despre care se crede ca poate reprezenta remediul universal pentru orice boala cardiaca.

Informatii generale despre Strophantus:

Strophantus este o planta cataratoare de origini africane.

Nativii utilizeaza semintele acesteia pentru prepararea unui extract otravitor menit sa le acopere varfurile sagetilor si sa ii ajute in vanatoare, dar in multe alte locuri din lume plantele sunt folosite pentru producerea unui medicament cu o reputatie incredibila. Considerat a fi urmatorul mare panaceu pentru bolile de inima, remediul obtinut din aceasta planta actioneaza in mod vadit asupra inimii.

Unele subtante chimice prezente in planta sunt utilizate in medicina moderna pentru producerea stimulantului cardiac pentru tratarea insuficientei cardiace, numit Ouabain si pentru producerea capsulelor menite sa amelioreze angina, Strodival.

Strophanthus

Produse care contin Strophanthus:

  • Tinctura Strophanthi
  • Strophanthin in forma sa naturala – direct pe piele sau injectabil; este solubil in apa si alcool
  • Ouabain
  • Strodival

Cum actioneaza Strophanthus:

  • Strophanthus are actiune rapida si energica pe tesutul muscular, datorita contactului direct, prin sange. Acesta sporeste puterea contractila a musculaturii striate in intregimea sa si, in cantitati mai mari, aduce contractia musculara intr-o stare de tetanie continua, muschiul aflandu-se in imposibilitatea de a reveni la starea initiala de flexibilitate partiala.
  • Dozele mici incurajeaza contractiile cardiace, sporind puterea sistolului ventricular si incetinind ritmul inimii. De asemenea, creste presiunea sanguina generala si se produce diureza.
  • Dozele mari lasa inima in sistol in imposibilitatea de a se mai misca, aceasta stare de contractie a muschiului cardiac fiind asemanatoare cu starea de rigor mortis. Solutia nu actioneaza prin intermediul sistemului nervos si nu afecteaza direct nici sistemul vascular. Aceasta incremeneste prin contact direct tesutul muscular.
  • Strophantus reduce pulsul, regleaza temperatura corpului, este diuretic, stimuleaza circulatia renala si nu conduce la aparitia de tulburari gastro-intestinale.
  • Strophanthus este un important stimulent cardiac cu actiune rapida si rezultate vizibile in mai putin de o ora, a carui unica doza va avea efect de durata.
  • Poate fi un eficient inlocuitor al Digitalis în tratarea bolii cronice Bright și a leziunilor valvulare ale inimii.

Solutiile holistice se dovedesc pe zi ce trece a fi tot mai utile si chiar necesare pentru multi dintre noi. Eficienta acestora este dovedita conducand astfel la recomandari incurajatoare din partea multor utilizatori.

Desi inca mai are nevoie de timp pentru a se impune pe piata medicamentelor naturiste, holistice, Strophanthus reprezinta o solutie viabila si de lunga durata pentru toate acele persoane care seconfrunta cu boli de inima.

Datorita zonei de actiune si a rapiditatii efectelor, recomandam utilizarea medicamentatiei doar in urma consultarii unui medic specialist si sub supravegherea acestuia.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.