Mobil: ce aplicatii nu ar trebui sa lipseasca

0
(0)

Unele aplicatii „inteligente” de pe telefonul mobil imbunatatesc calitatea vietii noastre de zi cu zi, cu miscari subtile. Dar cu aceste miscari, care in ansamblu fac diferenta, castigam din ce in ce mai mult in fiecare moment, pentru noi, casa noastra, familia noastra.

Actualizati

Un cetatean modern poate fi informat doar cu privire la evolutiile de la toate nivelurile: politica, economia, sanatatea si actualitatea ne modeleaza viata astazi, maine sau pe termen lung.

Abundenta informatiilor din epoca moderna ne poate duce in ratacire si ne poate duce la dezinformare cu date si stiri gresite. Totusi, ceea ce putem face este sa alegem organizatia jurnalistica care ne acopera, ne informeaza in timp util, valid si complet.

Dieta

O dieta echilibrata este o cerinta pentru omul modern, care isi pune sanatatea pe primul loc. Acest tip de aplicatie de pe telefonul nostru mobil ne poate ajuta prin inregistrarea caloriilor pe care le consumam la fiecare masa, in timp ce calculam cat de mult are nevoie corpul nostru in fiecare zi.

Acest lucru face mult mai usor sa incercati sa mentineti o greutate adecvata sau chiar sa pierdeti cateva kilograme in plus. Chiar si mai simplu, este aliatul nostru!

Cele mai bune doua aplicatii pentru 2021, bazate pe evaluarile utilizatorilor, au fost Date nutritionale si MyFitnessPal. Daca folosesti aplicatii pentru dieta si exercitii fizice, cumpara si husa potrivita, cum ar fi huse Samsung care sa te ajute sa protejezi telefonul.

Fitness

Nu trebuie sa fim un „ciudat obsedat de gimnastica” pentru a avea o aplicatie pentru exercitiile noastre pe telefonul mobil. Chiar si mersul pe care il facem in fiecare zi in miscarile noastre necesare este un fel de exercitiu, care contribuie la starea noastra generala buna.

O aplicatie mobila, cum ar fi Antrenamente la cerere sau Gasiti-va motivatia, care inregistreaza fiecare pas al nostru si ne poate ajuta sa urmam chiar si cel mai usor program de fitness, este sigur ca ne va face numai bine – poate este motivatie.

Financiar

Gestionarea finantelor noastre interne poate fi o afacere extrem de complicata. Majoritatea dintre noi avem o atitudine relaxata atunci cand vine vorba de a picta o imagine despre noi insine.

O aplicatie specializata ne poate ajuta intr-un mod foarte simplu, sa fim organizati corespunzator si sa monitorizam ce cheltuim, unde si de ce. Tinand controlul in acest fel, putem reduce cheltuielile inutile si economisi o suma, pe care o putem economisi sau folosi pentru diferitele noastre nevoi.

Este suficient, desigur, sa actualizam corect datele si sa verificam in mod regulat unde ne aflam. Doua dintre aceste aplicatii foarte bune si usor de utilizat sunt Expensify pentru Android si iOS.

Comportamentul rutier

O aplicatie care recompenseaza soferii buni? Desigur, il dorim pe telefonul nostru mobil, deoarece stim ca, conducand mai bine, castigam cu totii! Programul inovator de asigurare auto Anytime Smart Drive este perfect si cu cat conducem mai bine, cu atat castigam mai mult, indiferent de varsta noastra.

Desigur, acesta este un stimulent cu dublu scop: conducem mai bine si asiguram o reducere de pana la 20% la reinnoirea contractului nostru, acordand in acelasi timp o atentie sporita comportamentului nostru de conducere.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.