Grija și iubirea de sine încep cu produsele menstruale! Iată de ce ar trebui să treci la o îngrijire 100% organică

0
(0)

Femeile au înțeles că grija de sine înseamnă mult mai mult decât un stil de viață sănătos. Înseamnă inclusiv alegerea unor produse naturale și sigure pentru îngrijirea menstruală.

Pentru că fiecare femeie este diferită, e important să găsești acele produse care îți oferă confort și siguranță, fără să îți pună în pericol sănătatea.

De ce să treci la o îngrijire 100% organică la menstruație?

Zona ta intimă nu are nevoie de chimicale nocive și de alergeni. La fel ca restul corpului, vulva și vaginul tău se simt cel mai bine când folosești ingrediente naturale, hipoalergenice, care nu te irită și nici nu îți provoacă dezechilibre hormonale.

Multe femei au învățat asta pe pielea lor când au început să se confrunte cu usturime vaginala, mâncărimi și iritații de la produsele menstruale din comerț. Multe dintre ele conțin plastic, fibre sintetice, parfumuri, înălbitori chimici și alți alergeni ce irită pielea și dezechilibrează flora vaginală. Astfel, zona intimă rămâne vulnerabilă în fața infecțiilor.

Absorbantele care îți ușurează viața la menstruație

Zona intimă este cea mai sensibilă parte a corpului, prin urmare ar trebui să se bucure de cea mai mare atenție în ceea ce privește ritualul de îngrijire. Alege doar absorbante din bumbac 100% organic certificat GOTS pentru a schimba experiența menstruală într-un adevărat ritual de self love: îți ușurează viața la menstruație și te feresc de iritații și inflamații în zona intimă.

Produsele Enroush, primul brand românesc de produse pentru îngrijirea menstruală,  sunt foarte diferite de ceea ce ne-am obișnuit să vedem pe rafturile magazinelor. Nu irită pielea, căci au pH neutru și nu conțin vopseluri sau înălbitori ce pot provoca inflamații și dezechilibre hormonale. Îți poți lua adio de la alergii, roșeață, mâncărimi sau alte reacții alergice.

Absorbante și tampoane organice, cu etichetă curată

In plus, nu au doar o etichetă curată, ci toate ingredientele la vedere, astfel încât să ai încredere că știi exact ce intră în contact cu pielea ta. Absorbantele și tampoanele Enroush sunt ambalate atât de elegant și discret încât cu fiecare cutie pare că îți oferi un cadou ‒ simți din toate punctele de vedere că te iubești mai mult când alegi Enroush.

Absorbantele și tampoanele sunt disponibile pe trei mărimi cu niveluri diferite de absorbție – normal, super și noapte (în cazul absorbantelor) – respectiv mini, normale și super (în cazul tampoanelor) – pentru a se adapta fiecărui flux menstrual.

Dincolo de faptul că au doar ingrediente sigure pentru microbiomul vaginal, bumbacul 100% organic se simte ca un adevărat răsfăț pentru corp: moale, flexibil și foarte blând chiar și cu pielea sensibilă.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.