Lucruri de stiut despre o casa de amanet

0
(0)

Simplu spus, intr-o casa de amanet, clientii gaja proprietatea ca garantie si, in schimb, agentii de amanet le imprumuta bani. Cand clientii platesc imprumutul, marfa le este returnata. Imprumuturile de amanet se fac pe orice, de la bijuterii la electronice.

Daca clientul alege sa nu-si rascumpere garantia, nu exista nici o consecinta a creditului pentru imprumutat si articolele sunt vandute la un pret de valoare consumatorilor cu amanuntul.

Casele de amanet ofera imprumuturi colaterale pentru dobanzi surprinzator de mici. Sunt specializati in imprumuturi mici pe termen scurt. Casele de amanet pot oferi acest tip de oferta deoarece clientul ofera drept garantie proprietati detinute personal, ceea ce reduce semnificativ riscul pentru creditor.

Cand clientul ramburseaza imprumutul, proprietatea este returnata. In SUA, peste 80% din toate proprietatile colaterale sunt revendicate.

Agentii de amanet imprumuta, de asemenea, sume mai mari de bani pentru perioade mai flexibile de timp, la costuri mai mici. Daca se ia un imprumut garantat pe termen scurt de la un broker de amanet, va trebui platita doar dobanda pentru perioada efectiva pentru care se va utiliza imprumutul.

Imprumuturile garantate pe termen scurt de la brokeri de amanet sunt foarte reglementate, iar toate conditiile de afaceri sunt precizate in mod clar intr-un contract reglementat de guvern.

Deci, pentru cine este in cautarea unui imprumut garantat pe termen scurt si nu se poate califica pentru un imprumut de la banca sau uniunea personala de credit, se poate verifica ce are de oferit industria de amanet!

Un pion este un alt termen pentru un imprumut colateral. Agentii de amanet imprumuta bani pe obiecte de valoare, de la bijuterii din aur si cu diamante, instrumente muzicale, televizoare, electronice, unelte, articole de uz casnic, arme de foc si multe altele. Unele case de amanet se pot specializa in anumite articole.

Imprumuturile se bazeaza pe valoarea garantiei. Cand un client ramburseaza imprumutul, marfa ii este returnata. Un client poate alege, de asemenea, sa isi predea garantia ca plata integrala. Casele de amanet pot oferi prelungiri/reinnoiri (acolo unde este permis de legea statului).

Agentii de amanet ofera consumatorului un mod rapid, convenabil si confidential de a imprumuta bani. Nevoia de numerar pe termen scurt poate fi satisfacuta fara verificarea creditului sau consecinte legale daca imprumutul nu este rambursat.

Amanetul impune imprumutatului o disciplina pe care alti creditori nu o fac. Imprumuturile de amanet nu ii determina pe oameni sa extinda prea mult creditul sau sa intre in faliment.

Sumele imprumutului variaza in functie de valoarea articolului. Nu este permisa o suma minima in dolari pentru o tranzactie de pion, dar suma maxima poate fi stabilita de legile de pion de stat. Valoarea imprumutului va fi determinata in functie de alti factori, precum cererea si starea articolului.

Nu toate casele de amanet sunt la fel si pretul va varia. Ca de exemplu, casa amanet AGS ofera imprumuturi rapide in lei, doar in baza unor garantii reale, care sunt in proprietatea celor care doresc sa obtina un imprumut rapid si sigur.

De ce foarte multe persoane apeleaza la casele de amanet?

Sunt mai multe motive pentru care foarte multe persoane apeleaza la casele de amanet si noi vom discuta despre cele mai importante dintre ele.

In primul rand este vorba despre situatia economica extrem de fluctuanta din tara noastra care face ca siguranta zilei de maine sa nu prea existe. Mai ales de cand a venit pandemia este ceva comun ca azi sa ai de munca si maine sa nu mai ai.

In momentul in care intervine un astfel de impas financiar este evident faptul ca foarte multe persoane vor cauta cele mai bune solutii pentru a face rost de bani. In acest caz, casele de amanet raman singurele si cele mai bune solutii, pentru ca bancile nu vor da niciodata imprumut unei persoane care nu are de munca.

De asemenea, sunt si situatii in care se apeleaza la casele de amanet pentru faptul ca numeroase persoane au obiecte pe care nu le mai vor si de care vor sa scape cat mai repede.

Cei care renoveaza si trebuie sa scape de exemplu de mobila de la bunici o vor duce la un amanet unde sa fie valorificata pentru ca este mult mai bine sa iei ceva, chiar daca uneori sumele nu sunt mari, decat sa nu iei nimic atunci cand duci obiectele la gunoi.

Un alt aspect important este faptul ca uneori poti avea nevoie urgenta de bani si bancile nu iti pot oferi credit atat de repede.

In astfel de situatii, cea mai buna solutie pentru tine este aceea de a apela la amanet unde poti obtine banii pe loc, fara sa mai fie necesar sa iti bati capul cu foarte multe probleme ce tin de administrare si de verificari la ANAF asa cum se intampla in cazul bancilor. Vei lua banii pe loc si ii vei folosi rapid.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.