Gelurile pentru unghii autonivelante sunt special formulate pentru a fi utilizate pentru unghii autonivelante. Acestea au o consistenta de gel, mai degraba decat lichidul gros obisnuit. Din acest motiv, sunt mult mai usor de aplicat in mod uniform si curat pe patul unghiei.

De asemenea, au tendinta de a se usca mai repede decat gelurile obisnuite, ceea ce reprezinta un plus atunci cand lucrezi intr-un spatiu atat de mic si nu iti permiti sa petreci ani intregi asteptand ca unghiile sa se usuce dupa aplicarea fiecarui strat!

Gelurile autonivelante vin de obicei in doua formule diferite: cu uscare rapida sau cu intarire dubla. Versiunile cu uscare rapida sunt, de asemenea, denumite geluri cu uscare rapida. Acestea vor avea aditivi speciali care se evapora rapid odata ce sunt expuse la aer sau la lumina UV, lasandu-va cu unghiile uscate aproape instantaneu dupa aplicare.

Gelurile autonivelante cu intarire dubla dureaza ceva mai mult, deoarece necesita un alt pas inainte de procesul final de intarire: adaugarea unei surse speciale de lumina numita lampa LED. Acest tip de gel necesita o scurta expunere la o lampa LED (de obicei, in jur de 10 secunde) dupa aplicare, inainte de a fi supus polimerizarii standard cu o lampa cu ultraviolete.

Ce este autonivelarea?

Gelurile autonivelante reduc riscul de formare de bule pe suprafata unghiilor, in comparatie cu un gel standard. Acestea au o formula speciala care le permite sa se aseze usor sub suprafata unghiei, gata sa umple orice mica adancitura a suprafetei care poate aparea in timpul aplicarii. Aceasta consistenta inseamna ca nu „curg” deasupra unghiei ca un gel standard, asa ca nu vor provoca formarea de bule de aer.

Care este cel mai bun gel de unghii autonivelant?

Aceasta este o intrebare la care este dificil de raspuns, deoarece exista atat de multi factori de luat in considerare. Va doriti un gel autonivelant care sa fie usor de aplicat si sa se intareasca rapid, desigur, dar exista multi alti factori de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o marca.

Va trebui sa te asiguri ca formula este sigura pentru a fi folosita cu unghii autonivelante (majoritatea sunt, dar este intotdeauna bine sa verifici) si ca contine puterea corecta de pigmenti pentru a crea o culoare de care esti multumita.

Acestia sunt doar cativa dintre factorii pe care ii puteti lua in considerare atunci cand alegeti un gel autonivelant. Bineinteles, ceea ce este cel mai bun pentru tine va depinde de nevoile si preferintele tale specifice!

Cum se aplica gelurile de unghii autonivelante: Notiuni introductive

Exista cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont intotdeauna atunci cand aplicati gelurile autonivelante. In primul rand, folositi intotdeauna un aplicator proaspat si curat. Daca lucrati intr-un salon si aveti posibilitatea de a folosi aplicatoare noi pentru fiecare client, acest lucru este absolut recomandat.

Daca va aplicati singuri gelurile autonivelante, ar trebui sa aruncati aplicatorul dupa fiecare utilizare. Referitor la selectia corecta a produselor de acest tip, este indicat sa alegeti un gel autonivelant Gelaxyo Natural 2, iar rezultatele pe care le veti obtine, vor fi cu siguranta cele asteptate.

Rate this post
CosulBio.ro - Magazin ONline Produse Bio

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.