Tipul de educatie, valorile familiei, sistemul de credinte si chiar modul de hranire, sunt probleme care intre parinti se preteaza la o discutie lunga si poate interminabila, dar daca exista ceva asupra caruia toti parintii sunt de acord, este ca tuturor le pasa de viitorul copiilor lor si lucreaza zi de zi pentru a le oferi tot ce este mai bun.

Viitorul copiilor, in principal din punct de vedere academic, este un lucru pe care toti parintii il au in vizorul lor, pentru ca le revine responsabilitatea de a le oferi o educatie de calitate si cele mai bune instrumente in cadrul posibilitatilor lor, astfel incat sa aiba un viitor de succes si promitator.

Primii ani de scoala sunt cei mai suportabili din punct de vedere economic, cu toate acestea, pe masura ce fiul sau fiica creste nivelul de educatie, costul atat al educatiei, cat si al materialelor creste in acelasi mod, ceea ce face ca 56% dintre parinti sa inceapa sa dobandeasca datorii pentru a acoperi aceste cheltuieli.

Nu trebuie sa te indatorezi pentru a-ti garanta viitorul copiilor si pentru a-l compromite pe al tau; poti contracta o asigurare de studiu care sa iti ofere linistea sufleteasca de care ai nevoie, fara sa te indatorezi si sa stii ca viitorul micutului tau este garantat.

Cum functioneaza o asigurare de studiu?

Asigurarea educationala, care permite, prin economii, sa aiba sprijin financiar pentru viitoarea universitate a copiilor tai, functioneaza dupa cum urmeaza.

  • Se incheie un contract cu o institutie financiara sau de asigurare in care se convine valoarea economiilor, perioada de plata, lunara, trimestriala, semestriala sau anuala; precum si primele si termenul in care veti primi economiile.
  • In caz de deces, beneficiarul dumneavoastra va primi 100% din suma contractata, garantandu-i astfel viitorul academic in cazul unei situatii neasteptate.
  • In cazul in care un accident sau o boala face imposibil pentru tine lucrul ,o asigurare acopera timpul ramas de economii.
  • O asigurare de student nu este exclusiva pentru copiii dumneavoastra, daca o angajati o puteti aloca oricui doriti, copiilor, nepotilor, chiar si pentru dvs.

Existenta unei asigurari educationale este foarte simpla, dar mai presus de toate, foarte recomandata, deoarece, spre deosebire de o economie de bani care se poate face in mod autonom, aceasta asigurare va returneaza banii la momentul potrivit si, in caz de eventualitate, educatia beneficiarului va fi garantata. Asigurarea de studii este o solutie care te va proteja de multe probleme.

In fiecare an, inceperea noului an scolar face ca multe familii sa incerce sa profite de carti, uniforme si rechizite scolare din anii trecuti pentru a minimiza cheltuielile si pentru a face ca revenirea in salile de clasa sa nu fie insotita de eforturi economice mari.

Studiul nu este ieftin, dimpotriva, asa ca cel mai bun mod de a garanta ca copiii vor putea continua in aceeasi scoala sau universitate, in cazul in care situatia economica familiala se inrautateste, este de a subscrie la o politica. Una dintre optiunile pe care le au atat parintii, cat si tutorii legali este de a incheia o asigurare de studii, protectia studiilor sau continuitatea studiilor.

Cum au aparut de fapt asigurarile?

Dupa 1910, asigurarile de viata s-au bucurat de o crestere constanta in Statele Unite ale Americii. Rata anuala de crestere a asigurarilor in vigoare in perioada 1910-1990 a fost de aproximativ 8,4 la suta, ceea ce reprezinta o crestere de 626 de ori pentru perioada de 80 de ani. Asigurarea de raspundere civila a avut o crestere ceva mai mica.

Pana in 1989, aproximativ 3.800 de companii de asigurari de proprietate si 2.270 de asigurari de viata erau in activitate, angajand aproape doua milioane de muncitori. In 1987, asiguratorii americani au scris aproximativ 37 la suta din toate primele colectate la nivel mondial.

Asigurarea in Rusia a fost nationalizata dupa Revolutia Rusa din 1917. Asigurarea interna in Uniunea Sovietica a fost oferita de o singura agentie, Gosstrakh si asigurari pentru riscuri externe de catre o companie insotitoare, Ingosstrakh. Ingosstrakh continua sa asigure proprietatile detinute de straini in Rusia si proprietatile detinute de rusi in strainatate. Accepta reasigurari de la asiguratori straini. Cu toate acestea, in urma miscarii catre o economie de piata libera (perestroika) dupa 1985 si a destramarii Uniunii Sovietice in 1991, au fost infiintati aproximativ 230 de noi asiguratori privati.

Gosstrakh ofera atat asigurari de proprietate, cat si de persoane. Prima acoperire este obligatorie pentru proprietatile detinute de guvern si pentru anumite proprietati ale fermelor colective. Asigurarea voluntara a proprietatii este disponibila pentru proprietatea privata. Sunt vandute si acoperiri personale, cum ar fi asigurari de viata si de accident si anuitati.

Rate this post
CosulBio.ro - Magazin ONline Produse Bio

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.