bauturi bioBauturi bio – cand esti cu adevarat sigur ce bei

In prezent, cu sau fara voia noastra, suntem din ce in ce mai orientati catre produsele bio, fie ele alimentare, vestimentare, de igiena sau de infrumusetare, deoarece este singurul mod in care mai putem fi siguri ca ceea ce folosim este 100% natural si nu ne poate imbolnavi.

De fapt, cred ca produsele bio sunt singurul lucru de care mai putem fi siguri in general, deoarece pentru a se numi “bio”, un produs este atent monotorizat, evaluat si certificat de institutii cu autoritate in domeniu. In rest, de la cele mai marunte pana la cele mai semnificative lucruri, totul pare ca  “dauneaza grav sanatatii”.

Si cum nevoia de natural este din ce in ce mai mare, n-au intarziat sa apara nici bauturi bio. De la sucuri la bauturi alcoolice, rafturile au inceput sa primeasca, pe langa sucurile carbogazoase si vinurile falsificate, si timidele dar veritabilele bauturi…bio.

“Sanatate!”.  Doar cu bauturi bio…

Acum, cand ciocnesti un pahar cu cei dragi, le poti ura “Sanatate!” cu adevarat, nu doar de dragul obiceiului. Asta pentru ca ii poti servi cu un pahar de vin sau de bere bio!

In anul 2009, cercetatorii de la Universitatea Rice au fost premiati pentru “BioBeer”, o bere revoluionara care, pe langa faptul ca este 100% naturala…prelungeste viata! Mai precis, protejeaza de diabet, cancer si Alzheimer, datorita continutului de resveratrol, un compus biologic prezent si in vinul rosu. Astfel, echipa de cercetatori care a realizat  aceasta bere a castigat o competitie internationala in domeniul alimentelor si bauturilor sanatoase.

Pana cand aceasta va ajunge si pe la noi, avem destule bauturi bio pe rafturile magazinelor, de la lapte si iaurt de baut, pana la sucuri, cafele , energizante si bauturi alcoolice. Stiu, vointa nu este suficienta, ne trebuie si resurse suficiente, dar macar din cand in cand putem sa-i oferim organismului nostru o “dusca” de sanatate.

Recomandarea corecta: bauturi bio

Se spune ca un pahar de vin rosu pe zi poate face minuni; mai nou, un studiu publicat de jurnalul de obsetretica sibauturi bio ginecologie BJOC arata ca, un pahar de vin pe zi, in primul trimestru al sarcinii, contribuie la definirea comportamentului viitorului copil. Copiii ai caror mame au urmat acest sfat, au fost evaluati ca avand riscuri mai mici de a suferi de vreo forma de depresie sau de a avea reactii puternic agresive de-a lungul vietii.

Ok, toate bune si frumoase, dar daca facem mai mult rau decat bine? Daca ceea ce bem este, la origine, periculos? Din fericire, acum avem o solutie pentru a ne asigura ca nu gresim, incercand sa facem ceva corect: bauturi bio. Asadar…Sanatate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.