vitamine si minerale sfecla

Vitamine si minerale – Sfecla

Sfecla rosie nu este doar gustoasa si racoritoare, ci si un ajutor de nadejde pentru cei care isi doresc sa de jos cateva kilograme, un consum regulat de sfecla contribuind substantial la eliminarea tesutului adipos! Mai mult, sfecla ne apara de boli cardiovasculare, imbunatateste digestia si protejeaza ficatul, inlatura oboseala si are un efect benefic asupra frumusetii parului si a pielii.

Vitamine:

Vitamina C 3.1mg
Vitamina B1 0.023mg
Vitamina B2 0.034mg
Vitamina B3 0.281mg
Vitamina B5 0.123mg
Vitamina B6 0.057mg
Vitamina B9 68mcg
Vitamina A 30UI
Vitamina E 0.03mg
Vitamina K 0.2mcg

 Minerale:

Potasiu 259mg
Fosfor 32mg
Magneziu 20mg
Calciu 14mg
Fier 0.67mg
Zinc 0.3mg
Cupru 0.063mg
Mangan 0.277mg
Seleniu 0.6mcg
Sodiu 65mg

 

O cana de sfecla fiarta, fara sare contine aproximativ 40 calorii, 1.7g fibre si 1.43g proteine.

Pentru a afla mai multe despre proprietatile sfeclei, click aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.