Termostat centrală – Managementul încălzirii pentru casa ta inteligentă

0
(0)

Într-o gospodărie tradițională costurile de încălzire și răcire sunt printre cele mai mari din bugetul lunar. Unul dintre motivele care contribuie la aceste costuri, este că de multe ori, încălzești ori răcorești casa atunci când nu este nevoie.

Cea mai bună modalitate de a evita aceste creșteri semnificative ale facturii pentru încălzire, este să-i reduci consumul. Un termostat centrală programabil, așa cum este cel de la Salus cu tehnologia Universal Gateway UG600 alături de aplicația Salus Smart Home, poate reduce consumul de energie și îți poate economisi banii.

Termostatul programabil este un dispozitiv care oferă cel mai bun control al temperaturii din casă, deoarece se reglează automat pe timp de noapte și chiar și atunci când nu ești acasă. Termostatul inteligent pentru centrală menține constant temperatura optimă la interior.

Fie că ai un sistem de încălzire prin pardoseală, fie că ai o centrală termică, doar un termostat centrală inteligent te poate ajuta. Controlerul SALUS FC600 este conceput pentru controlul încălzirii centralei, cu sistem cu 2 sau 4 țevi și este potrivit pentru controlul temperaturii atât în ​​mediile de lucru domestice, cât și în cele publice.

Pentru controlul prin Wi-Fi, termostatul este dotat cu tehnologia de la Salus, Universal Gateway UG600 și aplicația SALUS Smart Home. De asemenea, SALUS FC600 se poate utiliza și fără conexiune la internet.

Setează-l pentru diferite momente ale zilei

Termostatele programabile inovatoare sunt ușor de utilizat și îți oferă un control mai bun asupra controlului casei. În loc să setezi manual temperatura, poți programa în prealabil termostatul pentru a-și regla temperatura la diferite momente ale zilei.

Îl poți seta pentru a porni centrala cu o oră înainte de a te trezi, poți să reduci temperatura dacă mergi la serviciu și apoi o poți crește automat înainte de a te întoarce acasă. Atunci când ai posibilitatea de a seta temperaturi multiple pentru diferite momente ale zilei, ai un control mai bun asupra confortului casei.

Termostatul de interior cu Wi-Fi și telecomandă de la Salus, economisește energia, oferă nenumărate opțiuni la alegere, combină funcțiile a două dispozitive și oferă posibilitatea de a fi acționat de la distanță.

Toate acțiunile se fac ușor și confortabil, atât pentru încălzire, cât și pentru apa caldă. Dispozitivele de înaltă tehnologie de la Salus au o interfață ușor de utilizat, fiind reprezentată de un ecran tactil. Se poate conecta la rețeaua de internet de acasă și poate funcționa cu ajutorul telecomenzii.

Setează temperatura la nivelul dorit

Proprietarii de case și apartamente se bucură de un astfel de dispozitiv, deoarece, pierd mai puțin timp cu configurarea termostatului centralei. Astăzi, cele mai moderne case includ sisteme de economisire a energiei, iar termostatele pentru centrală cu tehnologia Universal Gateway UG600 de la Salus, ajută la menținerea temperaturii perfecte și constante în casa ta.

Indiferent de dimensiunea apartamentului sau casei tale, termostatul pentru centrală, inteligent va menține temperatura setată la nivelul dorit, în toată casa. Astfel, te vei simți mai confortabil în orice anotimp, Poți alege modul confortabil pentru casa ta și poți seta ca temperatura să fie constantă pe tot parcursul zilei sau nopții.

Termostatele pentru centrală sunt disponibile într-o varietate de configurații pentru a satisface nevoile tale de confort. Cele mai comune modele includ funcția de programare pentru zilele de lucru și pentru weekend.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.