Produse naturiste pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea stării de bine – Plasma Quinton, Sod Natural Cantacuzino şi Floradix

0
(0)

Produsele naturiste sunt o soluţie eficientă pentru întărirea sistemului imunitar şi creşterea stării de bine. Sistemul nostru imunitar este un mecanism de apărare complex care ne ajută să ne menţinem sănătoşi, dar poate fi afectat de stres şi de alţi factori.

Din fericire, există o serie de produse naturiste care ne ajută să întărim sistemul imunitar. Unele dintre aceste produse sunt plasma Quinton, Sod Natural Cantacuzino şi Floradix. Toate sunt remedii naturiste eficiente care nu au efecte adverse, bogate în vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive şi ne ajută să ne menţinem sănătoşi.

Plasma Quinton – un produs extras din apa oceanică

Cu un potenţial terapeutic remarcabil, Plasma Quinton ajută la restabilirea mediului intra şi intercelular şi susţine numeroase funcţii vitale din organism. Plasma Quinton este un supliment nutritiv realizat din apă oceanică cu fitoplancton şi zooplancton. Deoarece permite rehidratarea eficientă la nivel celular, are multe beneficii, inclusiv îmbunătățirea sistemului imunitar. De asemenea, pentru că ajută la refacerea sângelui, a limfei şi a lichidului extracelular, este recomandată pentru detoxifierea organismului şi îmbunătăţirea funcţiilor acestuia. Nu există contraindicaţii pentru acest produs şi se poate administra şi copiilor.

Sod Natural Cantacuzino – un antioxidant unic realizat în România

Orice om are nevoie de o cură de detoxifiere de primăvară, însă unele persoane au nevoie de mai mult ajutor pentru a se simţi energizate şi revitalizate. Un remediu naturist precum sod natural Cantacuzino care este un antioxidant unic realizat în România, va ajuta considerabil la fortifierea şi detoxifierea organismului, dar şi la creşterea nivelului de energie.

Este bogat în proteine totale, glucide vitamine şi oligoelemente benefice pentru organism în condiţii de stres şi efort mental şi fizic intens. De asemenea, are rol hepatoprotector, antiinflamator, anticancerigen şi se recomandă persoanelor care suferă de imunitate scăzută, tumori, epuizare, boli inflamatorii intestinale, artrită reumatoida şi multe alte probleme.

Floradix – elixirul din plante medicinale şi fructe

Floradix este un supliment lichid de fier realizat din extracte de plante și fructe. Este o alegere populară pentru persoanele care caută o alternativă naturopată pentru pastilele sau injecțiile cu fier şi vor să trateze eficient anemia. Este recomandat copiilor mici, femeilor însărcinate sau la menstruaţie pentru a preveni deficitul de fier. De asemenea, este un remediu naturist benefic pentru ameliorarea stărilor de oboseală cronică şi lipsa de vitalitate.

Acest produs este un supliment nutritiv care are la baza morcovul, rădăcina de urzică şi de pir, spanacul, algele brune, concentrat din struguri şi pere, suc din lămâie, coacăze, mure, portocale, cireşe, sfecla roşie, mere şi multe altele. Este bogat în vitamina B1, B2, B6 şi B12 şi nu conţine alcool, coloranţi chimici sau conservanţi. Nu are efecte secundare şi este un produs natural cu eficienţă crescută.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.