Îngrijirea unghiilor: experiență a mărcilor recunoscute

0
(0)

Unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, așa că acestea ar trebui să fie întotdeauna sănătoase și îngrijite. Dar dacă aspectul unghiilor nu este perfect? Magazinul online nailsup.ro prezintă produse cosmetice profesionale pentru unghii de la cele mai importante mărci din lume.

Cea mai largă gamă include produse pentru restaurarea și tratarea unghiilor, lacuri și acoperiri decorative, precum și instrumente pentru manichiură și pedichiură. Procesul de îngrijire a unghiilor în primă fază constă în determinarea tipului de unghii.

Determinarea tipului de unghii

Fiecare femeie are o structură individuală a plăcii unghiei, și prin urmare, îngrijirea trebuie aleasă în funcție de tipul unghiilor tale. Unghiile pot fi fragile și exfoliante și acest lucru indică adesea o lipsă de calciu în organism. Moi și subțiri – au nevoie de întărire periodică cu compuși speciali. Ondulate cu caneluri și adâncituri – ai nevoie de agenți de lustruire speciali, precum și de o bază densă pentru lac. Unghiile deteriorate trebuie restaurate și consolidate suplimentar, iar cele normale nu au aproape nicio problemă cu manichiura, și în acest caz, majoritatea produselor de îngrijire a unghiilor sunt potrivite pentru acestea. După ce ai aflat tipul unghiilor tale, alege instrumentele și produsele potrivite din magazinul online nailsup.ro.

Alegerea instrumentelor

Orice manichiură și pedichiură necesită redarea formei corecte a unghiilor și reglarea suprafeței acestora. În secțiunile de instrumente de manichiură și pedichiură, poți găsi și cumpăra diverse pile, foarfece, unelte de lustruit, distanțiere și alte instrumente.

Aplică un strat de bază

Stratul de bază pregătește unghiile pentru aplicarea lacului decorativ și le întărește în același timp. Secțiunea de acoperiri de bază prezintă atât acoperiri transparente, cât și colorate care pot fi utilizate ca lac independent.

Aplică un strat decorativ

Următoarea etapă a manichiurii și pedichiurii este aplicarea unui strat decorativ. Sortimentul magazinului online nailsup.ro include: lacuri sortate după tipul de acoperire, care poate fi lucios, mat, cu paiete, sidefat și multe altele; lacuri cu gel unice care îți permit să creezi manichiura sau pedichiura perfectă. Lacurile cu gel sunt rezistente și pot fi îndepărtate în câteva minute.

Alte mijloace

În magazinul online nailsup.ro sunt prezentate kituri de manichiură, instrumente pentru cuticule, degresanți și alte produse cosmetic pentru manichiură. Aici vei găsi absolut tot ce ai nevoie în procesul de îngrijire a unghiilor. Odată cu dezvoltarea industriei de înfrumusețare, tot mai multe femei folosesc serviciile saloanelor de înfrumusețare. Acest lucru le permite să aibă grijă de ele, să își îmbunătățească aspectul și să-și crească stima de sine. Pe lângă faptul că ești un bun maestru care cunoaște complexitatea muncii sale, ai nevoie și de cosmetice profesionale pentru manichiură.

Dispozitive electrice. Această secțiune include lămpi UV/LED, aerografe, lămpi de masă etc.

Instrumente pentru manichiură și pedichiură. Pile, perii, tăietoare, foarfece, freze – putând crea un set cu toate instrumentele necesare.

Unelte pentru modelarea unghiilor. Produse cosmetice profesionale pentru extinderea și corectarea unghiilor: geluri, acrilice, acrilice și poligeluri.

Produse pentru unghii naturale. Pentru a îngriji placa unghiei, vei avea nevoie de produse de vindecare și întărire, straturi de bază, straturi de top și produse pentru cuticule.

Decor pentru unghii. Pentru a crea modele unice, sunt oferite tatuaje pe bază de apă, șabloane etc.

Sursă poză https://www.freepik.com/

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.