Creati jocuri mobile – cum poti avea propriul joc?

0
(0)

Creati jocuri mobile – cum poti avea propriul joc?Nu toate aplicatiile mobile sunt la fel, exista multe tipuri de aplicatii, dar, fara indoiala, cele mai descarcate si cele care obtin cel mai mare profit sunt jocurile. Exista multe companii care doresc sa parieze pe crearea de jocuri mobile ca afacere, chiar daca nu stiu de unde sa inceapa.

Pasul 1: Ideea jocului mobil

Cel mai important lucru atunci cand creezi jocuri mobile este sa incepi cu o idee buna. Cum sa creezi un joc de succes? Ideea este foarte asemanatoare cu modul de creare a unei aplicatii.

Daca nu avem o baza buna, o idee despre care stim ca va placea, aceasta nu va ajunge nicaieri; dar se dovedeste si a fi cea mai complicata parte a procesului de creare a jocurilor si aplicatiilor mobile.

Nu exista o formula exacta pentru succes, astfel incat o astfel de idee sa reuseasca si sa nu esueze. Nu va mintem, este dificil sa obtineti beneficii si venituri dintr-un joc mobil, dar va putem oferi cateva sfaturi utile.

Dinamica jocului

Un joc simplu a carui dinamica de joc este usor de inteles va avea mai mult succes decat un joc complex de inteles. Prin aceasta nu vrem sa spunem ca jocul trebuie sa fie usor de depasit, ci ca trebuie sa prezinte provocari jucatorului.

Modul de joc pe care l-am vazut triumfand in jocuri este la fel de simplu ca „glisati” si „atingeti”. Un exemplu clar ar fi jocul Flappy Bird care prin simpla „atingere” a ecranului dispozitivului mobil a obtinut un succes la nivel mondial.

Design de jocuri mobile

Daca dinamica jocului este inima unui proiect de dezvoltare a jocului, designul jocului in sine trebuie sa se invarta in jurul sau. Povestea care conduce jocul, personajele si aspectul final sunt cheia designerilor de jocuri.

Pentru aceasta, designul jocului poate fi cheia pentru a se diferentia de restul, astfel incat sa puteti profita de acest proces pentru a crea jocuri Android sau iOS, care este unic. Cand vine vorba de alegerea designului, posibilitatile sunt nelimitate (stiluri de design plat minimaliste, stil realist, comic si multe altele).

Daca ai probleme cu telefonul, mergi la un service telefoane.

Pasul 2: Monetizarea jocului

Crearea jocurilor mobile poate fi la fel de costisitoare ca dezvoltarea jocurilor pentru orice alta platforma. Din acest motiv, unul dintre obiectivele noastre ar trebui sa se concentreze pe crearea unui plan de afaceri care sa indice cum vom recupera investitia.

Pasul 3: Ce tehnologie vom folosi pentru a crea jocuri mobile?

In prezent exista multe tehnologii pentru a crea jocuri mobile, desi nu toate sunt potrivite pentru fiecare proiect. Alegerea tehnologiei potrivite pentru dezvoltarea sa va afecta performanta si gradul de utilizare a jocului in viitor

Pasul 4: Cautati dezvoltatori pentru a va crea jocul

In acest moment, sa revenim la ceea ce am vorbit cu alte ocazii. Daca vrei sa faci un joc bun, vei avea nevoie de buni profesionisti. Este posibil sa nu cunoasteti pe nimeni care sa poata prelua cantitatea mare de munca pe care o necesita un proiect ca cel la care v-ati gandit.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.