Brad artificial preț la reducere de 30%

0
(0)

În ultimii ani, brazii artificiali de Crăciun au devenit din ce în ce mai populari. Spre deosebire de cei vii, vor rezista la toate sărbătorile de Anul Nou, te vor încânta mulți ani la rând și, ceea ce este extrem de important, nu necesită tăierea lor.

Dacă, la fel ca mii de alți cumpărători, ai preferat economia și conservarea naturii, atunci ar trebui să știi că gama de modele prezentate în magazinul online brazicraciun.net este foarte diversă și poți cumpăra un brad artificial preț de ofertă, cu o reducere de 30%.

Cum să alegi bradul artificial de Crăciun perfect?

Care crezi că este cea mai importantă parte a decorului pentru sărbătorile de iarnă? Cu siguranță bradul de Crăciun, pentru că se află în centrul sărbătorilor tradiționale. Ai ales deja un brad? Ești sigur că ai luat decizia corectă? Dacă nu, alege un brad artificial perfect din magazinul online brazicraciun.net.

Brad artificial vs brad natural – principalele diferențe

Brazii naturali de Crăciun sunt probabil cea mai bună alegere pentru oamenii tradiționali. Dacă însă, îți plac cele mai moderne imagini pentru decorul casei tale și crezi că brazii naturali te fac să cureți mai mult după urma lor, atunci cea mai bună opțiune pentru tine, este bradul artificial preț de ofertă cu o reducere de 30%.

Brazii artificiali sunt oferiți într-o gamă mai variată și mai largă, deoarece vin în multe forme, dimensiuni și culori și care vor aduce adevăratul spirit festiv în casa ta.

Astăzi, un brad artificial este cea mai realistă opțiune. Fiecare crenguță este topită în matrițe speciale pentru a se potrivi cât mai mult cu brazii de Crăciun naturali. Pentru a da efectul de naturalețe, bazele lor sunt vopsite în maro, iar acele în sine sunt foarte elastice, uneori ușor curbate.

Acele pot fi amplasate la unghiuri diferite în raport cu ramura, ceea ce face posibilă imitarea oricărei specii de brad. Spre deosebire de brazii naturali, astfel de ace nu sunt nicidecum înțepătoare. Acele turnate 100%  practic nu se disting de original, sunt dificil de fabricat, iar bradul nu este nicidecum ieftin.

Combinația dintre acele turnate și PVC este cea mai populară variantă: crenguțele cu ace de film sunt situate în „adâncimea copacului”, ceea ce îl face mai luxuriant, în timp ce prețul unui astfel de brad artificial nu trece peste oferta magazinului online brazicraciun.net.

Combinația celor trei tipuri de ace – turnate, PVC și LINE sunt modele de design deliberat nerealiste pentru fanii soluțiilor originale.

Culoarea acelor: soluții pentru fiecare gust

De imaginea reală a bradului artificial, depinde culoarea acelor produsului pe care îl alegi. Verde clasic pare a fi exact culoarea naturală. Dar se pare că nu este așa. Un brad artificial de Crăciun poate fi cu ramuri monocromatice, fiecare dintre acestea fiind vopsite în propria culoare sau poate combina diferite nuanțe de verde pe o ramură – de la verde foarte deschis la verde închis.

Culoare albastră nobilă – de obicei merge la brazii bogați pe un nivel inferior. Alb crează atmosfera unei păduri fabuloase acoperite de zăpadă. Brazii artificiali multicolori nu sunt o soluție obișnuită și creativă, dar se vor încadra perfect în aproape orice stil de interior.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.