Alege lenjerii de pat de calitate, frumoase și ușor de îngrijit

0
(0)

 

 

Atunci când achiziționezi lenjerii de pat din materiale de cea mai bună calitate, poți fi sigur de rezistența lor la uzură. Seturile de lenjerii de pat de pe site-ul https://conforter.ro/lenjerii-de-pat/ sunt cusute din bumbac 100%, bambus, damasc etc., ceea ce permite ca lenjeriile de pat să poată fi utilizate de persoanele alergice și de copii. Spălările repetate nu vor deteriora culoarea și nici materialul, ceea ce le face să arate la fel de strălucitoare ca în prima zi. Noile colecţii de lenjerii de pat sunt elegante și vor completa interiorul elegant al dormitorului.

Lenjerii de pat din bambus

În China, bambusul a început să fie folosit la fabricarea diverselor lucruri în urmă cu multe secole. Acolo au apărut primele lucruri din acest material. Cu toate acestea, ca materie primă cu drepturi depline pentru producția de îmbrăcăminte și lenjerii de pat, bambusul a început să fie utilizat pe scară largă abia în secolul XX. Pentru mulți, lenjeria de pat din bambus este încă ceva exotic, dar peste tot în lume, seturile de lenjerii de pat realizate din acest material și-au câștigat de mult admiratorii. Principalul avantaj al lenjeriei de pat din bambus este hipoalergenicitatea completă.

Și dacă unii oameni pot experimenta reacții alergice la alte materiale naturale, atunci bambusul elimină complet acest lucru. Alte beneficii ale acestei țesături includ respirabilitatea ridicată, care permite pielii să „respire” în timpul somnului; higroscopicitatea, ceea ce face ca lenjeria de bambus să fie un excelent regulator de temperatură. Lenjeria de pat din bambus are proprietăți antibacteriene, datorită cărora microorganismele dăunătoare nu se înmulțesc, chiar dacă lenjeria nu este folosită o perioadă lungă de timp. Structura specială a fibrelor și țesăturii face ca o astfel de lenjerie să fie „anti-alunecare”. În timpul somnului, o persoană nu alunecă de pe o astfel de lenjerie. Lenjeria de pat din bambus nu absoarbe mirosurile și nu se electrifică.

Lenjerii de pat din damasc

Lenjeria de pat din damasc este de cea mai bună calitate. Este plăcută la atingere și ușor de folosit. Este perfectă pentru un pat dublu sau euro. Densitatea materialului este de 134 g/mp. Acesta este un indicator semnificativ care demonstrează în mod clar calitatea extrem de ridicată a setului de lenjerie de pat. Nu se freacă, nu se rupe, nu se rostogolește, iar culorile rămân la aceeași strălucire chiar și după spălări repetate.

Lenjerii de pat din bumbac 100%

Bumbacul este unul dintre cele mai vechi și mai ecologice materiale folosite de om. Lenjeria de pat din bumbac poate varia în ceea ce privește calitate și metoda de țesere. Satin, calico sau percale – fiecare dintre aceste tipuri are propriile caracteristici și caracteristici pozitive. Dacă nu dorești să petreci mult timp și efort pentru îngrijire și, în același timp, prețul să nu fie prea mare, cumpărarea lenjeriilor de pat din bumbac va fi decizia corectă. Supraviețuiesc perfect spălării la mașina de spălat rufe și la modurile de uscare, iar costul scăzut le fac accesibile oricărei familii. Materialul este absolut prietenos cu mediul și această opțiune este potrivită pentru adulți și copii.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.