Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa

0
(0)

Neoclinique oferă servicii de stomatologie generală, de specialitate, pediatrică, toate sub un singur acoperiș. Din dragoste pentru satisfacerea pacienților, Neoclinique a deschis o clinică dentară nouă în zona de nord a Bucureștiului, vis a vis de mall Băneasa. Clinica transformă vizita la medic, într-un prietenoasă, în care să uiți de durere. Personalul se mândrește cu servicii stomatologice de calitate, oferind o experiență personalizată pentru fiecare pacient.

Mediu confortabil și prietenos

Însă de la primul pas, clinica oferă un ambient prietenos, confortabil, care te va face să uiți de teama de dentist. Maniera caldă, prietenoasă, dar profesională, cu care medicii tratează pacienții, va fi cu siguranță apreciată de toții vizitatorii clinicii. Promisiunea specialiștilor este aceea de a aplica toate cunoștințele și abilitățile stomatologice dobândite, într-un mod blând și profesional. Fiecare pacient se va simți în largul său, în drumul spre zâmbetul perfect. 

Tehnologiile moderne fac vizitele la stomatolog să fie mai plăcute. Acestea sunt indispensabile pentru a obține un zâmbet care va crește gradul de sănătate, aspectul personal și stima de sine. 

Îngrijire personalizată pentru fiecare pacient

Neoclinique se angajează să ofere îngrijire dentară personalizată. Astfel, fiecare medic va putea dezvolta o relație de calitate, pentru a satisface nevoile individuale ale pacienților, aflate în continuă în schimbare.

Prin utilizarea tehnologiei de ultimă oră, proceduri medicale de actualitate și materiale de înaltă calitate, medicii pot personaliza fiecare plan de tratament pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții.

Clinica medicală este echipată complet, pentru a satisface toate nevoile dentare. De la implantologie dentară, aparate dentare, coroane sau fațete dentare, tratamente parodontale, plombe, tratamente de canal, chirurgie dentară, până la albire dentară și igienizare, radiologie, proteze dentare și stomatologie pentru copii, medicii se angajează să ofere rezultate stomatologice de lungă durată. 

Fiindcă sănătatea dentară este importantă pentru menținerea sănătății întregului organism, clinica prețuiește importanța bunăstării pacientului. Prin urmare, efectuează lucrări și tratamente de întreținere și prevenție, pentru a preveni bolile dentare.  

Prietenos pentru copii și întreaga familie

O vizită la stomatolog nu trebuie să fie o experiență neplăcută sau înfricoșătoare. Fiindcă și copiii au nevoie uneori de tratamente stomatologice, membrii echipei Neoclinique au creat un spațiu prietenos și confortabil pentru cei mici.  

Clinica pune la dispoziția părinților, specialiști pentru consulturi pedodontice regulate. Astfel, pot fi depistate din timp afecțiunile orale și tratate corespunzător, pentru menținerea stării de sănătate a dinților copiilor și a frumuseții zâmbetului lor.

Indiferent că pacientul are 2 ani sau 60 de ani, fiecare vizită la stomatolog va fi întâmpinată de un profesionist. Acesta va avea grijă să îi explice fiecăruia, cât mai pe larg și ușor de înțeles, în ce constă tratamentul ce urmează a fi efectuat. 

Înțelegerea și importanța sănătății bucale, este primul pas pentru o viață sănătoasă, un zâmbet puternic și strălucitor. 

Alege Neoclinique București pentru servicii stomatologice de top 

Grija pentru confortul și siguranța fiecărui pacient, face ca specialiștii Neoclinique să fie alegerea perfectă pentru tratarea și întreținerea igienei dentare. Alege Neoclinique București pentru a beneficia de servicii stomatologice ce implică tratament și tehnologii moderne, de ultimă generație. Personalul își face timp pentru fiecare pacient, ascultându-l și informându-l asupra tratamentului. Astfel, tratamentul va putea fi efectua într-o manieră blândă și confortabilă. 

Motivele pentru clinica merită vizitată, sunt numeroase. Printre cele mai importante, vei regăsi:

  • Programarea consultațiilor și tratamentelor dimineața la prima oră sau seara la orele 20:00;
  • Tehnologii digitale recente, de ultimă oră;
  • Gamă cuprinzătoare de servicii stomatologice;
  • Echipă de profesioniști cu înaltă experiență și calificare, ce sunt în continuă căutare pentru formare profesională;
  • Prețuri competitive, corelate cu serviciile oferite;
  • Locație accesibilă, vis-a-vis de Băneasa Shopping Center;
  • Sistem rapid și facil de programare prin Call Center sau programare directă prin intermediul site-ului web;
  • Practică stomatologică bazată pe satisfacția clienților.

Echipa stomatologică oferă o atmosferă prietenoasă, relaxată și informală, dar profesională. Pacienții sunt tratați ca persoane cu nevoi și cerințe unice, personalizând fiecare plan de tratament în parte. Gama largă de tratamente oferite, de la tratamente preventive până la schimbări totale de zâmbet, schimbă cu certitudine viețile pacienților. 

Situată într-o locație impresionantă, accesibilă, vizavi de mall Băneasa, în clădirea Miro, lângă Rovere, Neoclinique este pregătită să își întâmpine pacienții cu personal medical calificat, tehnologie de ultimă generație și tratamente medicale de calitate. Acești factori sunt necesari pentru a realiza un tratament corect, complet, de lungă durată, în condiții de siguranță, adaptat fiecărui tip de pacient.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.