Manichiura perfectă cu produse profesionale perfecte

0
(0)

Oja, lacurile de unghii și gelurile din magazinul online rosalind.ro se găsesc într-o paletă largă de culori și conturează o formă perfectă unghiei. Nu lasă niciun loc liber pe unghii, au un miros discret și o compoziție complet normală. În general, pentru un aspect frumos trebuie să aplici doar un strat.

Avantajele acestor produse este accesibilitatea, nuanțele frumoase, textura delicată, mirosul plăcut, durata lungă de menținere pe unghii, prețul optim. Sticluțele sunt dotate cu o perie lungă și confortabilă, astfel încât aplicarea să nu se facă dificil. Un strat este suficient pentru a face ca produsul să arate frumos pe unghie. Un bonus frumos este prețul său avantajos. În plus, se usucă rapid și se mențin bine pe unghii. Culoarea este reprezentată de o gamă largă de nuanțe frumoase bogate.

Manichiura în tendință

În fiecare sezon tendințele de manichiură se schimbă și ce ar putea fi mai bună decât schimbarea odată cu anotimpul. Diversifică-ți unghiile cu frunze de toamnă, linii geometrice simple sau decorațiuni rapide cu  puncte. Dacă nu știi să te dai cu ojă, nici cu mâna dreaptă, nici cu mâna stânga, poți folosi întotdeauna  folie de transfer  care se aplică pe un strat foarte lipicios.

Pigmenții  sunt, de asemenea, printre cei mai ușor de utilizat și de diversificat. Doamnele care poartă decorațiuni pe unghii de ani de zile, spun adesea că s-au săturat de ele și preferă oja pură. Altele sunt limitate de manichiura strictă la locul de muncă, dar o viziune formală sau strictă nu te împiedică să fii elegantă la locul de muncă.

Indiferent de nevoia pe care o ai, magazinul online rosalind.ro are o soluție pentru tine. Examinează  oja semipermanentă, gelurile UV, gelul color Cayara, gelul color semilac, decorul pentru unghii Nail Art, tatuajele pe bază de apă, kit-urile pentru unghii, aparatura și multe altele. Tot ce ți se cere este să le aranjezi și să le lipești pe unghii. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu ajutorul  ustensilelor  și a unui  gel de construcție transparent. Dacă nu-ți plac autocolantele, aplică cu atenție  un strat superior de gel.

Nail Art cu gel sau acryl

Poți alege cel mai adesea o manichiură acrilică. Aceasta este cea mai utilizată tehnică de întărire și prelungire a unghiilor. Nail Art este o soluție ideală pentru unghiile slabe și fragile, manichiura despicată sau ruptă. Cea mai obișnuită tehnică Nail Art este realizată cu gel sau acryl, deoarece diferența dintre timp și preț este aproape inexistentă. O astfel de manichiură rezistă și poate fi refăcută o data la 3-4 săptămâni. Indiferent de materialul folosit, manichiuristele cu experiență se asigură că nu există nicio diferență în ceea ce privește calitatea și efectul manichiurii. Diferențele vin mai mult în modul în care funcționează, precum și în îndepărtarea artei de pe unghii. Pulberea polimerică și monomerul lichid sunt de obicei amestecate pentru a construi unghii acrilice. Acest amestec se aplică pe unghie și se întărește liber în câteva minute. Prin urmare, munca manichiuristei trebuie să fie rapidă și precisă.

Sursă foto – https://www.freepik.com

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.