Investiții personale primăvara – Aveți grijă de voi

0
(0)

Primăvara este chiar după colț, și dacă până acum nu v-ați gândit să investiți puțin în voi, poate acum este momentul.

Ten perfect

Tenul perfect nu poate fi obținut de toată lumea deoarece sunt și o mulțime defactori genetice care nu pot fi influențați. Însă asta nu înseamnă că nu puteți scăpa de pete pigmentare, acnee sau aspectul tern al tenului. Cu toate că cea maibună periodă pentru un peeling chimic este iarna, începtul primăverii poate fi ultima șansă pentru un astel de tratament. Sigur că există și peelinguri mai inovative care nu sensibiliează pielea, însă de cele mai multe ori nu au un rezultat instant. Pentru varianta cu buget redus, se pot face acasă o serie de peelinguri cu produse care se găsesc în comerț sub formă de șervețele, măști sau serumuri exfoliante.

 Cheia este protejare tenului zi de zi folosind protecție solară și poate un BB cream sau fond de ten. Produsele nu trebuie să fie scumpe ci potrivite tenului. Dacă căutați fond de ten Catrice veți găsi o gamă destul de largă de produse foarte bune la preț mic.

Dinți strălucitori

Un consult stomatologic regulat este baza unei danturii frumoase. Însă dacă doctorul este singurul care poate rezolva un dinte cu probleme, în ceea ce privește menținerea unui zâmbet perfect există câteva opțiuni și pentru acasă. Albirea dinților acasă este o variantă simplă și la îndemâna oricui pentru a obține o nuanță frumoasă pentru dantură. Majoritatea produselor sunt sigure și ușor de folosit, însă trebuie citit cu atenție prospectul acestora înainte de folosire. Un alt truc pentru a avea dinți albi perfecți, este folosirea unei paste de dinți cu efect de albire și alegerea corectă a rujului. Un ruj cu sub-ton rece face dinții să pară mai albi pe când un ruj cu sub ton cald face dinți să pară mai galbeni decât sunt în realitate.

Formă fizică de invidiat

Cine vrea, poate să se mențină fit chiar și acasă. Există pe piață mulți antrenori care oferă programe și diete personalizate, însă este nevoie de consecvență. O investiție minimă în echipament precum o saltea, gantere, benzi elastice și poate un kettlebell si un corset modelator ar fi ideal chiar și dacă începeți să faceți singuri mișcare. Starea de spirit este cea mai importantă, iar o alimentație precară poate schimba starea foarte repede. Dietele restrictive nu sunt bune, din acest motiv dacă cu o alimentație echilibrată și puțină mișcare nu reușiți să ajungeți acolo unde vă doriți,  atunci este cazul să apelați la un profesionist. Un nutriționist poate pune la punct meniuri sățioase, sănătoase care să mențină starea psihică bună, dar în același timp să vă ajute să atingeți rezultatele dorite fără prea multe frustrări.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.