Dr. Laura Gîrbea: Aparat fix Safir sau Aparat fix metalic – care este alegerea optima?

0
(0)

Atunci cand trebuie sa alegem aparatul dentar, ne confruntam adesea cu o multime de intrebari. Evolutia domeniului stomatologic a adus cu sine si aparitia numeroaselor tipuri de aparate dentare si implicit pacientii se lovesc de o decizie care este adesea greu de luat.

Cu aceasta dilema se confrunta si cei care trec pragul cabinetului de ortodontie The Smile Space din Bucuresti.

Pentru a face alegerea mult mai simpla, in acest articol ti-am pregatit o serie de informatii pe care trebuie sa le iei in calcul in cazul in care problema ta dentara te ‘’obliga’’ sa alegi un aparat fix Safir sau un aparat dentar fix metalic.

Doamna Dr. Laura Gîrbea, fondatoarea The Smile Space, impreuna cu echipa ei de specialisti, sunt pregatiti sa iti ofere intreg sprijinul in alegerea aparatului dentar pentru rezolvarea problemei dentare cu care te confrunti.

Doamna Dr. Laura Gîrbea, a absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, specializarea Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala.

Nu s-a oprit insa aici si dupa finalizarea studiilor universitare a urmat numeroase cursuri in diverse tehnici de tratament ortodontic, toate acestea pentru a le oferi pacientilor o experienta de neuitat in cabinetul sau.

In continuarea acestui articol, iti vom prezenta cateva chestiuni esentiale atat despre aparatul fix Safir cat si despre aparatul dentar fix metalic.

Aparatul fix Safir este in momentul de fata cel mai modern aparat dentar de pe piata si poate sa fie privit ca si o mica bijuterie, tinand cont ca se deosebeste de un aparat clasic prin finisajele executate perfect, dar si prin prelucrarea fina.

In cadrul cabinetului de ortodontie The Smile Space, aparatul fix Safir se recomanda sa fie purtat de catre pacientii care isi doresc o schimbare a danturii atat la nivel estetic cat si functional. Este esential sa precizam faptul ca acest aparat dentar este mai putin vizibil in comparatie cu unul clasic, fiind potrivit pentru pacientii care isi doresc ca pe parcursul tratamentului sa fie mai discreti.

Bracketii aparatului fix Safir sunt transparenti si reusesc sa ofere un aspect placut si in acelasi timp elegant. Practic se asorteaza la toate tipurile de zambete.

De asemenea, trebuie sa stii ca aparatul fix Safir poate sa fie purtat in majoritatea problemelor dentare. Deci, daca iti doresti un zambet frumos, cu dinti perfecti, nu trebuie sa iti faci griji de aspectul fizic. Aparatul o sa fie acel accesoriu care o sa te faca sa te simti increzatoare, in timp ce tu parcurgi drumul spre destinatia mult dorita: un zambet de milioane.

O alta alternativa a aparatului fix Safir, o reprezinta un aparat dentar fix metalic, care se poate monta la cabinetul doamnei Dr. Laura Gîrbea. Acesat reprezinta un aparat dentar ales de catre numerosi pacienti si asta datorita raportului calitate-pret.

Un astfel de aparat dentar fix metalic este realizat din bracketi metalici, lipiti pe partea frontala a fiecarui dinte. Respectiv, bracketii au rolul de a comunica cu arcul care trece prin ei, iar aceste doua elemente sunt completate de elastice de mici dimensiuni care pot avea diverse culori.

Aparatul dentar fix metalic este apreciat de catre cei mici atunci cand se prezinta la cabinetul de ortodontie The Smile Space si asta datorita respectivelor elastice colorate, care se pot schimba la fiecare control la medicul ortodont.

Cand vine vorba despre durata tratamentului, trebuie sa stii ca acesta variaza in functie de tipul de aparat dentar pentru care ai optat, dar si de nevoile pacientului si de modul in care acesta urmeaza indicatiile medicului.

In medie, daca vrei sa urmezi un tratament cu un aparat dentar fix Safir sau cu un aparat fix metalic , trebuie sa stii ca acesta dureaza in medie un an de zile sau in unele cazuri chiar si mai mult. Perioada tratamentului se modifica de la caz la caz un urma vizitelor regulate la cabinetul ortodontului.

Alegerea tipului de aparat dentar potrivit pentru problema cu care te confrunti se alege impreuna cu medicul ortodont, care ar trebui sa-ti prezinte atat avantajele cat si dezavantajele ambelor tipuri de aparate dentare. De asemenea trebuie sa iei in calcul ce este mai important pentru tine, estetica sau durata tratamentului.

Cei de la cabinetul de ortodontie The Smile Space sunt pregatiti sa te indrume catre alegerea potrivita, care la finalul tratamentului sa-ti ofere un zambet cuceritor. Ii gasesti in Bucuresti, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.

Aparatul dentar fix metalic sau aparatul fix Safir, oricare ar fi alegerea, nu mai amana o vizita in cabinetul medicului ortodont de la Clinica The Smile Space din Bucuresti.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.