5 Caracteristici de asigurare de viata si beneficii

0
(0)

Care sunt beneficiile asigurarii de viata? Asigurarea de viata poate fi o parte importanta a strategiei tale financiare. Alege Skin It atunci cand vrei sa te bucuri de cele mai mar beneficii.

Acest lucru se datoreaza faptului ca o polita de asigurare de viata te poate ajuta sa fii asigurat ca cei dragi au un viitor financiar sigur dupa decesul tau.

Asigurarea de viata nu numai ca poate ajuta la acoperirea cheltuielilor finale, dar poate oferi familiei si o plasa de siguranta financiara, ajutand la inlocuirea venitului sau servi ca mostenire pentru o persoana draga.

Care sunt beneficiile asigurarii de viata

Iata cateva utilizari comune ale beneficiilor de asigurare de viata:

Plata costurilor finale

Beneficiile politei de asigurare de viata pot fi utilizate pentru a ajuta la plata cheltuielilor finale dupa ce mori.

Acestea pot include cheltuielile de inmormantare sau incinerare, facturile medicale care nu sunt acoperite de asigurarile de sanatate, costurile de decontare a bunurilor si alte obligatii neplatite.

Achitarea datoriilor sau inlocuirea veniturilor

Beneficiile de asigurare de viata te pot ajuta sa iti inlocuiesti venitul daca mori. Aceasta inseamna ca beneficiarii tai ar putea folosi banii pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor esentiale, cum ar fi plata unei ipoteci sau scolarizarea copiilor tai, la facultate.

Aceasta poate fi, de asemenea, utilizata pentru a achita datoriile, cum ar fi facturile de card de credit sau un imprumut auto in asteptare…

Mostenire

Unii oameni cumpara asigurari de viata cu intentia de a lasa ajutorul de deces ca o mostenire pentru cei dragi.

Daca doresti ca o anumita persoana sa primeasca prestatiile ca mostenire, este recomandat sa denumesti mostenitorul ales ca beneficiar in polita ta.

Acest lucru se va asigura ca beneficiile de asigurare de viata intra in mainile persoanei dorite de tine.

Plata impozitelor federale sau de stat imobiliare

In conformitate cu legislatia statului, mostenitorii tai ar putea fi obligati sa plateasca un anume impozit pe succesiune la primirea unei mosteniri lasate de tine. Se spune ca beneficiile de asigurare de viata pot fi folosite pentru a compensa partial sau complet acest cost.

Ar fi o idee buna sa te consulti cu furnizorul de asigurari sau cu profesionistul financiar pentru a intelege modul in care impozitele imobiliare ii pot afecta pe beneficiarii tai.

Contributii caritabile

Politele de asigurare de viata pot fi, de asemenea, create pentru caritate, ca un beneficiar numit.

Acest lucru te poate ajuta sa iti asiguri obiectivele filantropice si ca ele sunt indeplinite dupa moartea ta dar si ca beneficiile sunt oferite organizatiei caritabile la alegere.

Asigurarea de viata poate fi o problema sensibila, dar poate ajuta la asigurarea unui viitor financiar mai sigur pentru familia ta daca se intampla neprevazutul.

Contactarea unui agent de asigurare te poate ajuta sa intelegi mai bine tipurile de asigurari de viata si sa determini ce tip de polita se potriveste nevoilor tale.. Alege si tu intermediarul tau financiar si discuta cu el aceasta problema, cu siguranta vei face cea mai buna alegere in ceea ce priveste semnarea unei asigurari de viata!

5 Caracteristici de asigurare de viata si beneficii

Cele mai importante motive pentru a face o asigurare de viata

Cumpararea unei asigurari de viata este una dintre cele mai importante decizii financiare. Dar de ce este atat de important? Ei bine, indiferent de cat castigi, nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul.

O multime de oameni mor prematur in fiecare an din cauza unei boli sau a unui accident si, daca se intampla sa fiti singurul sustinator al familiei si ati muri, ar putea avea consecinte devastatoare pentru cei dragi – capacitatea lor de a plati cheltuielile gospodariei, datoriile si isi mentin nivelul de trai.

Prin urmare, cel mai mic lucru pe care il puteti face este sa va asigurati viitorul financiar al familiei cumparand o polita de asigurare de viata. In plus, nu treceti cu vederea beneficiile unei asigurari de viata pe parcursul vietii, mai ales daca sunteti tanar.

Acesta este cel mai important aspect al asigurarilor de viata pe care trebuie sa il luati in considerare. Familia dvs. depinde de dvs. chiar si dupa ce ati plecat si cu siguranta nu doriti sa aiba probleme. Fie ca este vorba de inlocuirea venitului pierdut, de plata pentru educatia copilului dumneavoastra sau de asigurarea faptului ca sotul/sotia dvs. beneficiaza de securitatea financiara atat de necesara, asigurarea de viata ar putea salva ziua pentru persoanele aflate in intretinere.

Nu doriti ca familia dvs. sa se ocupe de datoriile financiare in timpul unei crize. Orice datorie restanta – un imprumut pentru locuinta, un imprumut auto, un imprumut personal sau un imprumut pe carduri de credit – va fi gestionat daca se intampla sa cumparati polita de asigurare de viata potrivita.

Deoarece este un instrument care va mentine in siguranta pe termen lung, aceasta va va ajuta sa va atingeti obiectivele pe termen lung, cum ar fi cumpararea unei case sau planificarea pensionarii. De asemenea, va ofera diverse optiuni de investitii care vin impreuna cu diferite tipuri de politici.

Unele polite sunt legate de anumite produse de investitii care platesc dividende in functie de performanta lor. Daca optati pentru o polita legata de investitii, asigurati-va ca cititi despre ea pentru a fi pe deplin constienti de riscurile si rentabilitatile potentiale.

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.