Beneficiile apei filtrate asupra sanatatii generale

0
(0)

Preocupati in permanenta de starea noastra de sanatate, suntem din ce in ce mai vigilenti in ceea ce priveste provenienta si calitatea alimentelor pe care le consumam. Insa suntem oare la fel de atenti cand vine vorba despre apa pe care o consumam zi de zi? Apa pe care o bem, pe care o folosim pentru gatit sau chiar apa cu care ne spalam…este aceasta de calitate, nu prezinta niciun fel de pericol? Daca bei apa sigur te va interesa calitatea ei.

Esti multumit de gustul apei de la robinet? Ti s-a intamplat uneori, ca dupa dus sa simti mancarimi la nivelul pielii? Daca nu locuiesti intr-o regiune in care apa nu contine clor atunci raspunsul este cu siguranta afirmativ.

Cunosti cantitatea de pesticide, metale grele si alte substante nedorite din apa distribuita? Analizele bacteriologice sunt ele satisfacatoare? O multime de intrebari pe care trebuie sa ni le punem inainte de a consuma apa de la robinet. Insa, daca unele raspunsuri pot fi obtinute cu usurinta (cantitatea de pesticide, nitrati sau bacterii), altele sunt mai greu, chiar imposibil de obtinut (reziduuri de pesticide si de medicamente). Pentru a evita neplacerile provocate de consumarea apei de la robinet te sfatuim sa optezi pentru apa filtrata, ce reprezinta o precautie utila.

Regaseste placerea de a face dus cu ajutorul apei filtrate. Clorul prezent in apa este deosebit de agresiv cu pielea noastra si nu numai. Sunt afectate si caile respiratorii si ochii. Un adevarat cosmar pentru pielea mai sensibila. Filtrarea apei prin intermediul unui filtru de dus permite rezolvarea problemei in cel mai scurt timp. Acesta din urma este dotat cu un cartus compus dintr-un amestec de cupru si zinc care elimina clorul si schimba structura calcarului pentru a diminua puterea sa. Filtrata, apa de la dus nu va mai agresa pielea.

Apa filtrata, o bautura de calitate. Inca mai exista locuinte ce dispun de canalizari vechi, canalizari ce stau la originea concentratiilor de plumb din apa ceea ce poate duce la intarzierea cresterii si dezvoltarii copiilor. In functie de problema intalnita, diferitele filtre de apa vin cu solutii fiabile: cana filtranta, filtre cu carbune activ sau osmoza inversa. Mai economica si mai ecologica decat apa imbuteliata, apa filtrata este ideala pentru consum dar si pentru gatit. Prin intermediul filtrelor instalate pe dus si sub chiuveta, vei obtine apa de cea mai buna calitate. Aceste filtre satisfac cele mai exigente norme si ii va multumi pana si pe cei mai exigenti utilizatori.

Pe FILTRO.ro vei gasi o gama larga de filtre de apa cu preturi incepand de la 99 lei. Alege doar sisteme de filtrare certificate si testate in UE. Cu FILTRO stii ce bei!

Cât de util a fost acestă articol?

Fă clic pe o stea pentru a evalua!

Evaluare medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează acest articol.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Related Posts

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.